Pansionat Slavskiy

Pansionat Slavskiy

Echipat cu o cameră de pensiune piscină în aer liber, închirieri biciclete și biliard „Slavskii“ este locul perfect pentru a vă relaxa în stațiunea de schi Slavske. Camerele spațioase de pat cu balcon.

În plus, toate camerele includ pensii „Slavskii“ are TV prin satelit și o baie privată cu articole de toaletă gratuite. Fiecare dintre camere este decorată într-un decor în stil clasic și multă lumină naturală.

Decorate în nuanțe liniștitoare de restaurant verde oferă o selecție largă de preparate din sistem „bufet“ pentru micul dejun, prânz și cină. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, cu o băutură la bar sau pregăti propriile mese folosind grătarul disponibile.

Centrul de wellness al hotelului „Slavskii“ oferă o cadă cu hidromasaj, o sală de masaj și solar. În sala de jocuri elegant, oaspeții pot juca, de asemenea, biliard și tenis de masă.

Gara „Slavske“ este situat la 4 km de pensiune, iar teleschiuri – 5 km. Este disponibilă o parcare gratuită la pensiune, iar hotelul poate închiria echipament de schi.

  • Parcare gratuită
  • Wi-Fi
  • Spa & Centru de frumusețe
  • Grătar cadă cu hidromasaj / jacuzzi
Facebook Comments