Marlien

Locație
Ivano-Frankivsk., Districtul Yaremche, Polanica (hotel)
La magazin și o cafenea -. 100 m la teleschiurile din Bukovel – aproximativ 2 km, pe Dragobrat -. Aproximativ 25 km. Pentru a Goverla – aproximativ 25 km.
Pentru a obține departe de tot în lume, vin la Marilen Hotel în Polyanytsya: aer de munte, peisaj, natura și personalul prietenos va face șederea dumneavoastră stil confortabil și plăcut. Marilen este situat la doi kilometri de Bukovel, deci atracții turistice sunt disponibile în orice moment al anului. În timpul iernii – aceasta este de schi, săniuș, snowmobil și alte sporturi. excursii ghidate, fructe de pădure, excursii la cules de Munții Carpați și excursie – vară.
Oaspeții hotelului laudă atmosfera din cameră nu este în zadar, pentru că măsura – o unitate de cazare modernă în Bukovel, în cazul în care gazdele atent încearcă să asculte toate dorințele turiștilor. mobilier nou din lemn, foi curate, sala de apă caldă și rece – doar o parte din facilități în cameră Marilen Polyanytsya.
La fel de important este infrastructura din jur. Din necesare turiștilor care vin în vacanță în Munții Carpați – un supermarket și un serviciu de transfer la teleschiurile în timpul iernii. Meryl pe site-ul, care se conectează la drumul principal asfaltat rutier, o pizzerie, o saună. Există un foisor cu gratar.
Printr-un aranjament (care nu sunt incluse în preț).
Când comandați într-un restaurant: preparate de casă din Ucraina, Hutule și preparate din bucătăria românească.
masa de Anul Nou și organizarea complexă a sărbătorii de Anul Nou – cu programare.

Facebook Comments