TELEFERIC GRAND

TELEFERIC GRAND

TELEFERIC GRAND Hotel, cu vedere panoramică la munte este situat în stațiunea Poiana Brașov, la numai 50 de metri de teleschi. Acesta oferă acces Wi-Fi gratuit. Elemente din lemn calde din interior intr-un stil rustic este combinat cu înaltă tehnologie.

Toate camerele sunt decorate cu gust, cu mobilier din lemn. Facilitățile includ TV cu ecran plat, minibar, seif și zonă de relaxare. Cele mai multe camere au un balcon.

Oaspeții de la Grand Hotel se pot vizita centrul pentru cn gratuit de ridicare cu o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj în aer liber și saună 3 tipuri: umed, uscat și infraroșu. Există, de asemenea, o sală de fitness echipată. Pentru o taxă suplimentară, puteți primi un masaj și diverse tratamente. Barul servește o gamă largă de băuturi este centrul spa, care se face din fructe, în fața oaspeților.

Există o școală de schi și închiriere de echipament de schi și snowboard cu cizme sistem de încălzire. Echipamentul de schi pot fi depozitate în mod gratuit. Pentru copii, hotelul are o sală de jocuri, club pentru copii și loc de joacă în aer liber.

Lucrari subterane fotolitografie Cherkizovskaya Grand 2 restaurante. Restaurantul 4 Seasons servește preparate din bucătăria românească și internațională, în timp ce restaurantul gastronomic – preparate gastronomice. De la terasele celor doua restaurante cu vedere la munții din jur. Ride pe pârtiile de schi, oaspeții se pot bucura de barul après-ski.

Hotelul este la 12 km de orașul Brașov. Cetatea Rasnov este la 12 km, iar Castelul Bran – 25 km. Parcare gratuită este proiectat pentru 150 de autoturisme.

    Hotelul include:
  • Wi-Fi
  • Parcare gratuită
  • Camere pentru nefumători
  • Serviciul de transfer de la / la aeroport
  • Centru de fitness
  • Spa & Centru de frumusețe
Facebook Comments