ALPIN RESORT HOTEL

ROYAL TAJ MAHAL

ALPIN RESORT HOTEL este situat in centrul statiunii Poiana Brasov, la 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi. Acesta oferă acces gratuit la jumătate de dimensiune bazin olimpic. În timpul iernii, la fiecare 5 minute un autobuz de transfer gratuit la / de pârtii.

Acesta oferă acces Wi-Fi gratuit. Cele mai multe camere au un balcon. Unele camere au vedere la munți. Ea are, de asemenea, TV prin satelit, mini-bar, seif și baie privată.

Resort este format din 3 clădiri adiacente: Hotel Alpin, Hotel Alpin Casa si Apartment Hotel Alpin. Acesta oferă un centru spa mare, 4 restaurante, 2 terase și o grădină de vară, precum și facilități de 41 de camere de conferințe care poate găzdui până la 10 700 de persoane. De asemenea, în stațiune se găsesc baruri, un club de noapte, 2 terenuri de joacă, o piscină pentru copii și 3 magazin de marcă.

Parcare cu valet și servicii de concierge sunt disponibile în mod gratuit în jurul ceasului. Facilitățile includ o cadă cu hidromasaj, o sală de sport cu greutăți și echipamente cardiovasculare, saună uscată și umedă și un duș multi-senzorial. Acesta dispune de o școală de schi (iarna) și Școala de ciclism (în timpul verii), echipat cu o cameră de depozitare a schiurilor și se pot închiria biciclete. Pe tot parcursul anului plimbări și excursii organizate.

    Hotelul include:
  • Wi-Fi
  • Parcare gratuită
  • Camere pentru nefumători
  • Serviciul de transfer de la / la aeroport
  • Centru de fitness
  • Spa & Centru de frumusețe
Facebook Comments