Perelik Hotel

Perelik Hotel

Retreat Perelik Acest hotel, situat în centrul stațiunii Pamporovo, oferind camere recent renovate camere bine dotate și o varietate de baruri și restaurante.

Savurați bucătăria bulgară și europeană în restaurant, care are o capacitate de până la 450 de persoane, sau du-te la un restaurant italian.

Lobby bar non-stop, cele 2 baruri de noapte sau la barul après-ski vă puteți bucura de o băutură. Pentru divertisment, hotelul oferă o pistă de bowling, sala de jocuri, sala de biliard și jocuri pe calculator.

Perelik Hotelul are o piscină interioară, este aproape de dimensiuni olimpice, bine echipate facilități de fitness și wellness. Centrul comercial oferă o gamă largă de bunuri și servicii.

Programul de ședere pe sistemul „all inclusive“ la Hotel Perelik cu băuturi gratuite, mic dejun, prânz, cină, gustări, acces gratuit la piscina interioară, un centru de fitness, saune, și un joc de sah, table și piese de domino. Oaspeții au acces gratuit la internet Wi-Fi și un serviciu de transfer. Toate băuturile după ora 22:00, oaspeții se plătesc separat.

  • Parcare gratuită
  • Wi-Fi
  • Restaurant ( „Bufet”)
  • Terasa
Facebook Comments