Grand Monastery Apartments

Grand Monastery Apartments

Complexul de apartamente Grand Monastery este format din 5 clădiri adiacente și este situat lângă pârtiile de schi din Pamporovo. Pentru o taxă suplimentară, puteți utiliza piscina interioară, precum și un centru de spa și wellness. Pe teritoriul există un club de noapte, o pistă de bowling și o sală de jocuri mari, cu săgeți, biliard, jocuri electronice și un bar.

Facilitățile includ toate complex modern decorate individual de apartamente Grand Monastery – un balcon privat cu vedere panoramică la munte, TV prin cablu, o cameră de zi separată, cu un șemineu și o chicinetă cu zonă de luat masa.

Barul din hol servește un mic dejun sandwich-uri calde, suc proaspăt și cafea / ceai. Oaspeții își pot pregăti propriile mese sau pot savura preparate din bucătăria bulgară consistent și mâncăruri internaționale într-unul din cele 2 restaurante din complex.

După schi vă puteți relaxa în centrul spa cu piscină interioară, saună și baie de aburi și o sală de fitness. Sesiunile au loc spa masaj asiatic, precum și o varietate de tratamente de sănătate și înfrumusețare.

  • Parcare gratuită
  • Wi-Fi
  • Restaurant ( „Bufet”)
  • Spa & Centru de frumusețe
Facebook Comments