St. George Ski & SPA Hotel – Half Board

St. George Ski & SPA Hotel - Half Board

Luxos și modern hotel spa de 4 stele St. George este situat în stațiunea de schi Bansko. Acesta oferă o piscină interioară mare, cu ferestre din podea până în tavan cu vedere la grădină, parcare gratuită și un serviciu de transfer gratuit la telegondolă.

Există un spa de la St. George facilități extinse de spa cu cele mai moderne facilități, în cazul în care puteți vizita saloanele calde, baie de aburi, saună cu infraroșu, saună aromă, piscină încălzită cu apă minerală și o cadă cu hidromasaj (incluse în preț). De asemenea, în zona de spa pentru o taxă suplimentară puteți comanda o varietate de tratamente de wellness – baie de aburi, masaje, tratamente de înfrumusețare cu produse cosmetice franceze profesionale și servicii de coafură.

Oaspeții acestui hotel spa oferă camere luminoase, dotate cu mobilier elegant din lemn. Alte facilități în camere cu acces gratuit la internet prin cablu TV, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și băi moderne, complet cu un halat de baie și papuci. Apartamentele dispun, de asemenea, o bucătărie complet echipată.

În plus, St. Spa George are un lobby bar cu un șemineu și un restaurant care servește preparate din bucătăria bulgară și internațională.

Mers pe jos de la hotel la cablul rutier Bansko durează câteva minute și oferă oaspeților o cameră de depozitare de schi.

Pentru oaspeții care călătoresc cu mașina, hotelul oferă o parcare privată gratuită.

  • Spa & Centru de frumusețe
  • Parcare gratuită
  • Wi-Fi
  • Restaurant
Facebook Comments