Kempinski Hotel Grand Arena

Kempinski Hotel Grand Arena

Hotelul Kempinski Grand Arena, cu acces direct la stația de gondolă este situat la poalele Munților Pirin din Bansko. Acesta oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit, o zonă de spa mare, 2 restaurante și un bar de sushi.

Camerele magnifice și luxoase sunt decorate în culori vii într-un stil contemporan, cu mobilier din lemn. În plus, fiecare cameră are un balcon privat mobilat.

Restaurant, oaspeții se pot bucura de un Galeria „bufet“ tematice cu preparate delicioase din bucătăria germană, bavareză și greacă, precum și o varietate de delicatese de carne de vânat. Din acest restaurant cu o vedere frumoasă la munții cu acces direct la pârtiile de schi.

Vino oaspeții restaurantului Prima se pot bucura de preparate în prezența gourmet bucătăria lor mediteraneană. În plus, puteți gusta delicatese de alte bucatarii. De asemenea, o hartă largă de vinuri de primă clasă.

Kempinski Spa oferă o varietate de tratamente pentru a restabili armonia naturală a corpului. Toate procedurile sunt efectuate cu utilizarea produselor pe bază de ingrediente naturale, ajuta la ameliorarea stresului și înmoaie pielea.

Facilitățile includ un centru ultra-modern, spa, cu piscine interioare și în aer liber, căzi cu hidromasaj în interior și în aer liber, un teren de tenis în aer liber, 2 tipuri de băi de aburi, 2 tipuri de saune, un centru de fitness și o sală unică de zăpadă.

În plus, hotelul Kempinski Grand Arena Bansko dispune de o sală de biliard și un club pentru copii.

Personalul poate aranja un serviciu de transfer de la / la Aeroportul Internațional din Sofia și Salonic.

Pentru o taxă suplimentară oaspeții pot fi emise ski pass VIP, pot beneficia de o intrare privată la telegondolă.

  • Spa & Centru de frumusețe
  • Parcare
  • Wi-Fi
  • Camere familiale
  • Fitness
  • Piscină în aer liber
  • Spa / jacuzzi
Facebook Comments