VACANTA LA MUNTE IN BULGARIA

vacanta la munte in Bulgaria

De ce trebuie sa mergeti iarna aceasta intr-o vacanta la munte in Bulgaria ?

La aceasta intrebare, managerii agentiei de turism Valentina Tur vin cu citeva argumente care Va vor determina sa alegi aceasta destinatie.
Mai intii de toate statiunile de schi din Bulgaria, cum ar fi : Bansko, Borovets si Pamporovo mizeaza mult pe calitatea serviciilor oferite si securitatea oaspetilor sai. Infrastructura bine dezvoltata permite turistilor sa petreaca o frumoasa vacanta de iarna atit cu prietenii cit si cu familia. In acest sens Va puteti bucura de o zona de schi situata intre 700-2700 m altitudine deasupra nivelului marii, hoteluri si cabane de diferite categorii, scoli de schi cu instructori vorbitori de limba rusa, pante special amenajate pentru copii, o varietate de restaurante unde se maninca bine si unde se pune accentul pe calitate.

vacanta la munte in Bulgaria

Oferte si sejururi pentru vacanta la munte in Bulgaria 2020 cu agentia de turism Valentina tur

Un alt argument il constituie cazarea la munte in Bulgaria care este un punct forte. Varietatea preturilor permite oricarui turist sa isi planifice un sejur la munte. Aveti libera alegere intre hotele sau cabane situate aproape de telegondole, la poalele muntilor, mai aproape sau mai departe de centrele statiunilor montane, hotele confortabile, ce dispun de un sir de facilitati. .
Si nu in ultimul rind, o vacanta la munte in Bulgaria este asociata cu o gama variata de animatii si de activitati care contribuie la petrecerea agreabila a timpului. Distractiile sunt destinate pentru orice virsta. Atmosfera prietenoasa si aerul balcanic Va vor surprinde placut. Daca alegeti sa Va petreceti la maxim vacanta la munte in Bulgaria sa stiti ca nu veti regreta !
Valentina Tur este mereu receptiva la cererea turistilor sai si Va asigura o vacanta la munte in Bulgaria deosebita pentru toate virstele !!!