VACANTA LA MUNTE / OFERTE 2020

Petrece o minunata vacanta la munte cu VALENTINA TUR!!! Profita cu noi cele mai bune oferte la vacanta la munte, bucura-te de iarna si de cele mai frumoase piste de schi.
Regasindu-se in topul celor mai bune agentii de turism din Moldova „VALENTINA TUR” va propune cele mai variate oferte pentru sezonul 2019-2020:

Cele mai populare tari pentru vacanta la munte

  • Vacanta la munte in Romania (Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Cheile Gradistei, Azuga, Vatra Dornelor)- tara care a surprins placut turistii prin gama larga de servicii, deschiderea noilor hoteluri si renovarea celor vechi, oferind conditii de cazare la munte excelente.
  • Vacanta la munte in Bulgaria (Bansko, Borovets, Pamporovo) unde statiunile de schi dispun de o infrastructura complexa, iar varietatea preturilor, permit oricarui turist sa isi planifice un sejur la munte. Pe durata vacantei poti turistii pot descoperi o gama variata de animatii si de activitati care contribuie la petrecerea agreabila a timpului.
  • Vacanta la in Ucraina (Bukovel, Tatariv). Statiunile ofera toate conditiile pentru sport, afaceri si relaxare. In Ucraina exista 51 statiuni de schi care constituie o alternativa demna de stațiunile din Europa.

De ce sa mergeti in vacanta la munte in sezonul de iarna

Agentia VALENTINA TUR ofere Cazare la munte la preturi accesibile si distractie la maxim sunt asigurate!
Ofertele noastre includ:schi, vacanta activa in compania prietenilor, vacanta familiala, excursii la munti si alte.Astfel fiecare turist care vine la biroul agentiei poate sa gaseasca oferte la munte potrivita, care satisface asteptarilor sale.

Facebook Comments