Vacanta de vis 2019

vacanta la mare 2019

Puțini oameni își pot permite luxul de a pleca la mare de câteva ori pe an, iar vacanțele în Turcia și Grecia din sezonul vară-toamnă 2018, cu siguranță, nu au fost pentru fiecare buzunar. Corpul nostru, însă, este însetat de razele îmbietoare ale soarelui, iar noaptea ne visăm la mare, ascultând valurile ei hipnotizante și țipetele ciudate ale pescărușilor.
Ce putem face într-o astfel de situație? Cum să găsim oferte convenabile 2019 care să nu ne ruineze bugetul? Este adevărat că cineva beneficiază de vacanțe la prețuri ridicol de mici și se întoarce acasă de la agenția de turism cu un zâmbet până la urechi, ținând în mână pachetul turistic mult-râvnit?
Îți propun să plonjăm în oceanul ofertelor fierbinți, reducerilor și a promoțiilor turistice, unde îți voi dezvălui cele 5 secrete care îți vor face vacanta la mare 2019 mai accesibilă dar și mai plăcută.

  • Alege corect agenția de turism, preferabil, una verificată, de la care ai mai cumpărat pachete turistice și ai fost deservit calitativ, iar personalului agenției îi păsa de calitatea odihnei tale. Dacă este prima ta vacanță, întreabă-ți prietenii și cunoscuții care au mai fost, citește forumurile turistice locale.
  • Majoritatea oamenilor își adaptează vacanța conform perioadei de concediu. Fii mai înțelept decât ei! Caută din timp o vacanta la mare 2019 minunată la cel mai bun preț și APOI alege-ți perioada concediului conform vacanței găsite (dacă îți permite șeful, desigur:)
  • Găsește-ți un manager în turism, pe care îl agreezi, oferă-i datele tale de contact și preferințele în ceea ce privește perioada de vacanță dorită, precum și țara în care vrei să-ți petreci vacanta la mare 2019 și managerul respectiv îți va propune în mod regulat diferite oferte din care cu siguranță vei putea să-ți alegi ceva bun.
  • Nu rata programul de Rezervări Timpurii! Experiența noastră arată că în jur de 70-80% din pachetele turistice sunt semnificativ mai ieftine dacă sunt procurate din timp, și anume, pentru vacanțele la mare în Turcia și Bulgaria – din luna decembrie, pentru cele pe litoralul din Grecia – din luna ianuarie, iar pentru țări precum România și Ucraina – de la sfârșitul lunii aprilie.
  • Informează-te în privința Ofertelor Fierbinți la mare 2019. Acestea apar atunci când nu au fost vândute toate biletele de avion și tur-operatorii sunt gata să vândă pachetele mult mai ieftin doar pentru a umple avionul. Tipic, Ofertele Fierbinți apar după sărbătorile din luna mai și la sfârșitul lunii august și luna septembrie. Managerul tău în turism este primul care află despre ele, de aceea, adu-i la cunoștință că ești interesat de astfel de oportunități.

Folosind aceste recomandări, te vei simți mândru când vei auzi suma enormă pe care a plătit-o omul de pe șezlongul vecin, dar nu tu :)!
Deci, călătoriți corect. Călătoriți inteligent și călătoriți cu plăcere!

Facebook Comments