Ministerul Transporturilor din Federația Rusă ar putea introduce noi reguli pentru persoanele care vor călători cu avionul

CHIȘINĂU, 25 iul — Sputnik. Ministerul Transporturilor din Federația Rusă ar putea introduce noi reguli pentru persoanele care vor călători cu avionul. Este vorba de micșorarea greutății admisibile pentru bagajul de mână până la cinci kilograme.
Din lista lucrurilor admise la bord gratis au fost excluse obiecte ca: îmbrăcămintea, umbrela, notebook-ul, telefonul mobil, aparatul de fotografiat și camera video. În continuare vor putea fi admise doar gențile de damă, husele cu haine și produse pentru copii.
Pasagerii care vor procura bilete tur-retur vor putea lua cu ei bagaje de cel puțin zece kilograme, iar compania aeriană va fi obligată să-l informeze pe client care sunt condițiile în ce privește greutatea admisibilă a bagajului de mână până la procurarea biletului de către acesta.
Noile amendamente propuse pentru a fi introduse în legea federală cu privire la transportul aerian vor intra în vigoare după ce vor fi votate de către Consiliul Federației Dumei de Stat și promulgate de președinte.

Facebook Comments