PENTRU BILETELE EMISE CONFORM UNOR TARIFE ALE FLY ONE VA FI PERCEPUTA O TAXA PENTRU INREGISTRAREA

Pentru biletele emise conform unor tarife ale Fly One va fi percepută o taxă pentru înregistrarea la cursă (“Check-in fee”). Această taxă poate fi achitată la înregistrare, la agențiile autorizate și reprezentanțele companiei sau în momentul procurării biletului pe site-ul oficial al companiei Fly One

Valoarea taxei de înregistrare este de:

Timpul achitării/emiterii Grupul tarifar
Standard/Promo Loyal Advantage
Odată cu emiterea biletului € 6 € 6 gratuit
Orice alt timp € 10 € 10 gratuit


!!! Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) nu se va percepe în cazul efectuării înregistrării pe site-ul official al companiei Fly One, nu mai devreme de 24 ore înainte de zbor și nu mai tîrziu 4 ore inainte decolare.

Înregistrarea Online la cursele regulate ale Companiei Fly One este disponibilă pentru toate cursele Companiei cu decolare din Chișinău, Parma, Moscova (Domodedovo/Vnukovo), și Sankt-Petersburg.
Informația referitor la înregistrarea online la cursele Companiei Fly One cu decolare din alte aeroporturi decît cele menționate, va fi publicată odată cu disponibilitatea serviciului adițional.
Pînă la disponibilitatea serviciului de înregistrare online la cursele Companiei Fly One cu decolare din Barcelona, Valencia, Lisabona, Birmingham, Dublin, Milano, Veneția, Verona, Paris taxa de înregistrare prevăzută conform regulilor tarifului în mărime de 10 euro nu se va percepe nici la aeroport, nici la procurarea biletului.

Taxa pentru înregistrare (Check-in fee) poate fi rambursată doar în cazurile în care pasagerul nu va zbura, în toate celelalte cazuri taxa respectivă nu este rambursabilă.

Facebook Comments