Oferte Revelion Egipt 2018

Revelion Egipt 2018

Agentia de turism Valentina Tur va ofere vacanta la Revelion Egipt 2018,dar nu aminati, grabiti-va sa va planificati vacanta in Egipt din timp
Va recomandam sa rezervati in prealabil sejurul dumneavoastra in Egipt la începutul toamnei, in perioda asta puteti, sa alegeti fara a va grabi un hotel bun si, de asemenea, să evitați așteptarile îndelungate si cozi. Exista o multime de oameni care doresc sa petreaca Revelion Egipt 2018, asa ca nu se merita sa asteptati ofertele fierbinti.
Vremea de Revelion in Egipt este destul de calda si confortabila, nu este rece și nu este fierbinte. Temperatura aerului pe parcursul iernii este de + 23-25 ° C, iar apa + 20 ° C. De aceea este foarte posibil sa obții un bronz frumos, pe care îl poți lauda revenind în tara în mijlocul iernii. Petreceti Anul Nou în Egipt, înotati toata ziua în Marea Rosie, relaxati-va si faceti plaja pe cea mai pura plaja de nisip.
În plus, la aceasta temperatura a aerului, cind nu exista caldura inerente vara, este placut să faceti plimbari în jurul orasului, sa va plimbati cu cămilele, sa vedeti obiective turistice si monumente istorice, sa faceți excursii pe pamint si apa, sa vizitați vechile mănăstiri si temple, piramidele maiestuoase. Fanii florei si faunei viziteaza singura conservare a coralilor din lume.
Popoarele indigene saluta Anul Nou egiptean pe 11 septembrie, dar spectacolele festive si de Revelion 2018 sunt amenajate pentru turiști pe 1 ianuarie.
Pentru noul an, în restaurantele hoteliere din Egipt, animatorii prezintă diferite programe de divertisment, bucătarii pregătesc mese festive, iar în discoteci vă puteți distra în fiecare zi.

Petrece Revelion Egipt 2018 cu VALENTINA TUR

De la 12/28/2018 până la 04/01/2018 timp de 7 nopți!

Aurora Cyrene Resort 4 * – vedere la grădină standard, Toate -537 USD / pers

Ghazala Beach 4 * – Cameră standard, Toate -585 usd / pers

Sharm Resort (Ex Crowne Plaza Resort) 4 * – Cameră Standard, Toate -590 USD / pers

Xperience Sea Breeze Resort 5 * – Cameră Standard, All-617 USD / pers

Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 * – Cameră Deluxe, All-648 USD / pers

Jaz Mirabel Beach 5 * – Cameră standard, All-667 USD / pers

Reef Oasis Beach Resort 5 * – plaja Resort Sea View Room, SAI -683usd / pers

Maritim Jolie Ville Golf & Resort 5 * – Cameră standard, All-739 USD / pers

    Acest preț este inclus (pentru primul adult la 2 locații de cazare):

  • Zborul din Odessa
  • Serviciu de transfer
  • Cazare in hotel 7 nopti de la 28.12.2018 pana la 04.01.2018
  • Mese pe sistemul hotelului
  • Asigurări medicale.
  • Vize plătite suplimentare
    Cina de gală

Facebook Comments