LYRA RESORT HOTEL

LYRA RESORT HOTEL

Hotelul Lyra Resort este situat pe coasta mediteraneană şi are o plajă de nisip privată, cu o lungime de 200 de metri. Hotelul oferă 2 piscine în aer liber, o piscină interioară, 6 tobogane cu apă şi facilităţi de spa.
Camerele de la Lyra Resort au aer condiţionat şi sunt amplasate în clădirea principală a hotelului sau în căsuţe pe 2 nivele, situate în frumoasa grădină plină de verdeaţă a proprietăţii. Fiecare cameră oferă televizor, minibar şi balcon. Unele camere au vedere la mare sau la grădină.
Restaurantul principal serveşte preparate din bucătăria internaţională şi turcească, în stil bufet suedez. De asemenea, oferă un bufet pentru copii şi mâncăruri dietetice. Restaurantul Istanbul serveşte preparate culinare alese, iar restaurantul Fish oferă fructe de mare şi are vedere la mare. Hotelul are 5 baruri. Centrul spa include o baie turcească şi o saună pentru relaxare. Hotelul oferă un centru de fitness, terenuri de tenis şi baschet, precum şi un teren de volei.
Centrul oraşului Manavgat este situat la 20 de minute de mers cu maşina de hotel. Aeroportul Antalya se află la 80 km. Valentina Tur vă recomandă o vacanță lipsită de griji pentru familiile cu copii în Turcia.

  • WiFi gratuit inclus
  • camere de familie
  • piscină
  • bar zonă de plajă privată
Facebook Comments