ORANGE COUNTY RESORT HOTEL

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL

Valentina Tur va propune cele mai bune oferte pentru un sejur reușit în vara 2018

Această proprietate modernă all-inclusive este construită în stilul arhitectonic al clădirilor din Amsterdamul secolului al XVI-lea şi pune la dispoziţie o plajă privată la Marea Mediterană şi un debarcader privat. Există 3 piscine în aer liber şi 1 piscină interioară. Hotelul oferă bucătărie deschisă, mâncăruri organice din bucătăria olandeză şi delicatese otomane.
În zona de piscină de 5000 mp şi la debarcader sunt organizate activităţi de agrement în timpul zilei, precum şi programe de divertisment de seară. Oaspeţii mai tineri ai Hotelului Orange County au la dispoziţie o piscină de mică adâncime, tobogane de apă şi un miniclub.
Centrul spa al Hotelului Orange County Resort oferă un concept oriental şi o ambianţă asemănătoare unui templu. Acesta pune la dispoziţie o baie turcească tradiţională, mai multe camere de masaj şi 2 centre de fitness. De asemenea, la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de babysitting.
Oaspeţii pot savura mâncăruri din bucătăria mediteraneană, italienească, asiatică şi turcească, precum şi mic dejun tip bufet cu delicatese tradiţionale turceşti. Restaurantul De Wereld oferă mese tip bufet. Proprietatea include 3 restaurante a la carte care oferă mâncăruri din bucătăria internaţională, sushi şi friptură, disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, Orange County pune la dispoziţie o cafenea şi 10 baruri.
Camerele Hotelului Orange County oferă vedere la complex, la golful Antalya şi la munţii Taurus. Fiecare cameră este decorată cu picturi flamande şi are mobilier modern. Hotelul Orange County Resort se află la 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Kemer şi la aproximativ 45 km de oraşul Antalya.

  • WiFi gratuit inclus
  • piscină
  • acces imediat la plajă
  • parcare
  • spa și centru de wellness
  • Centru de fitness bun
  • camere pentru nefumători
  • restaurant
Facebook Comments