VILLE OLIVA

Hotel VILLE OLIVA

Acest hotel este situat în stațiunea de Petrovac, la 100 m de mare. Zona hotelului este mai mult de 11 mp. Parcului de coastă. Aproape de promenada de hotel cu o mulțime de cafenele, restaurante și magazine. Acest hotel este situat pe partea plată și nu există nici un urcări și coborâri, tipice pentru Muntenegru. La aeroport Tivat – 42 km, aeroportul Podgorica – 42 km, la aeroportul din Dubrovnik – 89 km. 7 km de Sf. Ștefan și 21 de kilometri de zona istorică a orașului Budva. Complexul turistic este format din clădiri cu două și trei etaje. În 100-150 m de teritoriul principal este o nouă clădire cu 4 etaje Brezine Depadance (anul de construcție 2012)
Acest hotel
piscine interioare și în aer liber, parcare subterana pentru 80 de mașini, Wi-Fi la recepție și zone publice, un magazin de suveniruri.

Spa
jacuzzi, saună, masaj.

Camere
Cameră standard 98 (2 pat francez sau un pat dublu, 20 mp)
138 camere (camere renovate, pat dublu sau 2 paturi twin, 24 mp) Superior
6 camere Apartament superior (dormitor are un pat francez sau 2 paturi twin, o cameră de zi cu o canapea extensibilă, 65 de metri pătrați)
9 camere Apartament Brezine (locuințe Brezine Depadance, dormitor cu pat franțuzesc, living cu o canapea extensibilă, bucătărie complet echipată, 45-50 m²)
23 camere Apartament duplex (cameră cu două niveluri: prima camera de zi la nivel cu TV, canapea, scaune, o masă, un dulap, un balcon, la nivelul al doilea – un dormitor dotat cu un pat francez, 35 de metri pătrați)

Caracteristici
aer condiționat, balcon, televizor (cablu TV), Wi-Fi, mini-bar, seif, birou, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, halat de baie și papuci

Organizarea de seminarii și conferințe
2 săli de conferințe pentru până la 120 de persoane cu echipamente audio-vizuale.

Alimentație & băuturi
un nou restaurant, un bar lângă piscină în aer liber (care pentru persoanele cu ALL – gratuit băuturi, pentru încărcătura rămasă), snack bar lângă recepție.

Alimente
demipensiune sau all inclusive (mic dejun, prânz, cină – bufet, ceai după-amiaza în restaurantul hotelului, băuturi produse local (tuica, vin alb și roșu, bere, ceai, apa, sucuri) în cantități nelimitate în restaurant de la 10:00 la 23: 00 și de la 10:00 până la 18:00 la piscina)

Facebook Comments