Hoteluri din Muntenegru pentru Familii cu Copii

Specialistii Valentina Tur, agentie de turism din orasul Soroca, Drochia, Floresti si Riscani au compilat o lista cu cele mai bune hoteluri din Grecia pentru familii cu copii.

Aceste hoteluri dispun de facilitatile si dotarile necesare pentru o vacanta la mare in Grecia care nu va fi uitata degraba.

Printre facilitatile acestor hoteluri din Grecia pentru familii cu copii se numara piscine si locuri de joaca special amenajate, trambuline, tobogane si terenuri de sport.

Pe langa acestea, in aceste hoteluri recomandate familiilor cu copii, se organizeaza petreceri tematice, jocuri interactive, facepainting, dar si programe educative.

HOTEL ALEXANDAR

O vacanță de vis în vara 2017 vă recomandă Valentina Tur, cazare într-un hotel de 4* cu design unic, situat în inima stațiunii Rafailovići din Muntenegru chiar pe litoral mării Adriatice. Coloana vertebrală a acestui hotel este concentrată pe funcționalitate, armonie și eleganță. HOTELUL ALEXANDAR reprezintă o destinație pentru vacanțe și călătorii de afaceri anul împrejur.

Vezi detalii >

HOTEL MEDITERAN CONFERENCE

Afla cel mai mic pret si compara intre (2 operatori) tarifele de cazare pentru Mediteran Hotel Becichi (Va rugam completati datele de calatorie in formularul de mai sus si apasati butonul Vezi Tarife) Închiriere de mașini și servicii de închiriere de mașini. La hotelurile din apropiere se află un spa-centru, un parc acvatic și o plajă de biliard.

Vezi detalii >

HOTEL SLOVENSKA PLAZA

Hotelul Slovenska Plaža Lux este situat chiar lângă populara plajă Slovenska din Budva. Dispunând de o parcare publică gratuită şi Wi-Fi gratuit, hotelul dispune de piscine în aer liber, un cinematograf în aer liber și un teren de tenis.
Toate suitele și camerele cuprind un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, un frigider și un birou. Fiecare unitate are o baie privată cu un duș și un uscător de păr. Unele camere sunt dotate cu balcon…..

Vezi detalii >

HOTEL IBEROSTAR BELLEVUE

Un golf frumos în Marea Adriatică întâmpină oaspeții care stau la hotelul IBEROSTAR Bellevue, în orașul Budva-Becici, Muntenegru. Hotelul situat chiar pe plajă, acest hotel de 4 stele, cu cazare all-inclusive, înconjurat de copaci și grădini este alegerea de top pentru cupluri sau familii cu copii pentru o vacanță în Muntenegru. Acest hotel IBEROSTAR Bellevue dispune de o gamă largă de activități, sport și gastronomie, astfel încât în ​​fiecare zi este o nouă experiență în timpul vacanței dumneavoastră în Budva….

Vezi detalii >

MONTENEGRO BEACH RESORT

Muntenegru Beach Resort – una dintre cele mai populare și moderne hoteluri din Muntenegru. Acesta este situat în stațiunea Becici, în golful pitoresc, cu cea mai curată mare și înconjurat de păduri de pini și munții frumoși. Link-urile promenadă Bečići cu Budva: oraș vechi, restaurante și cluburi de noapte sunt situate la doar doi kilometri de hotel. Muntenegru Beach Resort este ideal pentru vacanțe cu familia…..

Oferte speciale

  • Zile gratuite de vacanta

Vezi detalii >

VILLE OLIVA

Acest hotel este situat în stațiunea de Petrovac, la 100 m de mare. Zona hotelului este mai mult de 11 mp. Parcului de coastă. Aproape de promenada de hotel cu o mulțime de cafenele, restaurante și magazine. Acest hotel este situat pe partea plată și nu există nici un urcări și coborâri, tipice pentru Muntenegru…..

Oferte speciale

  • Zile gratuite de vacanta

Vezi detalii >

Facebook Comments