Odihna la mare in Muntenegru

odihna in grecia

Odihna la mare in Muntenegru cu VALENTINA TUR!!!

Astazi, odihna la mare în Muntenegru, în timpul verii este preferata de mulți turisti. Aceasta zona atrage turisti cu o varietate de optiuni de petrecere a timpului liber si dezvoltarea industriei hoteliera. Cei care sunt obisnuiți cu vacanțele de clasa LUX, fara îndoiala, vor fi satisfacuti de hotelurile All inclusive din Muntenegru.
Hotelurile lucreaza dupa un sistem care satisface cele mai înalte cerințe ale clientilor.Muntii „negri”, mare albastra , varfuri alpine verzi, canioane, lacuri idilice toate acestea le puteti vedea doar în Muntenegru. Vacanta la mare în Muntenegru o puteti petrece pe plajele minunate, golfurile ascunse ale oraselor.Majoritatea hotelurilor din Muntenegru ofera alimentare HB sau BB.

Statiunile din Muntenegru

În Muntenegru, puteti gasi statiuni pentru toate gusturile. Principalul centru turistic al tarii este considerat Budva, viata la acest complex este în plina desfasurare. Pentru o vacanta de lux ar trebui sa optati pentru prestigioasa statiune – insula Sveti Stefan, unde de multe ori oamenii celebri se odihnesc. Vacanta linistita le este garantata celor care aleg Petrovac, statiunea este destul de democratica, dar turistii se pot astepta la un nivel ridicat de confort.
În vara 2018 agentia de turism Valentina Tur va propune sa petreceti odihna la mare in Muntenegru,pe plaja Marii Adriatice la cele mai bune hoteluri cu ALL Inclusive,oferte de cazare in hotele pentru Familii cu Copii,pentru Tineri,Oferte cu autocarul spre Muntenegru si alte…..
pentru informatii adaugatoare va puteti adresa in oricare din oficiile Agentiei de Turism Valentina Tur din or. Soroca,Drochia, Floresti,Riscani, Otaci, Ocnita sau prin telefon !!!