ODIHNA LA MARE IN ROMANIA

litoral romania

Vacanța în România 2018!

România – o țară frumoasă cu natura frumoasă și obiective turistice uimitoare, care sunt dornici de a vedea turiști din întreaga lume. Aici și în Munții Carpați și Marea Neagră, și aerul curat, și izvoarele și fluviul Dunărea, și, desigur, un număr impresionant de structuri arhitecturale. Și toți cei care vor merge într-o excursie în România va fi în măsură să afle mai multe despre ritualurile populare neobișnuite, obiceiurile romilor și Contele Dracula.

Plaja România

România este o vacanță pe plajă. Litoralul romanesc al Marii Negre, bine Equip, cuplat cu o climă blândă și plaje de nisip oferă posibilitatea să se relaxeze și confortabil pentru bani puțini. Există oportunități pentru scufundări și alte sporturi de apă, pentru plimbări pe mare și recreere cu copii. În ultimii ani, au apărut hoteluri confortabile și restaurante moderne, care sunt întotdeauna oaspeți bineveniți.

vacanta la mare in romania

Vindecare și Wellness România

România este o stațiune balneară. Vindecarea noroiului și a apei din Lacul Tekirgiol, comparabile în efectele lor cu factorii de vindecare ai Mării Moarte. Iar apele minerale din izvoarele din Bayle Olaneshti scurge nisipul și pietrele din organism, aduc scutire de la boli ale tractului gastro-intestinal. Sovata este renumită pentru nămolul său sapropelic și helio-termal, proprietățile sale unice oferă un efect de îmbunătățire a sănătății și stimulează sistemul imunitar al organismului.

Schiatul României

România este un munte de schi. Sezonul continuă în partea română a Carpaților de la sfârșitul lunii decembrie până la sfârșitul lunii martie, iar ritmul de dezvoltare a stațiunilor de schi din țară este pur și simplu uimitor. Timp de două decenii, au fost construite multe hoteluri, ascensoare, sunt echipate rute moderne de toate nivelele de complexitate. Aceste statiuni de schi, cum ar fi Sinai, Predeal, Poiana Brasov, Vatra Dornei ar putea concura cu cele mai populare stațiuni de schi din Europa. Există o oportunitate de a se angaja în alpinism, schi fond și bobs. Puteți chiar să călăriți o sanie!