ODIHNA LA MARE IN ROMANIA

litoral romania

Vacanța în România 2020!

România – o țară frumoasă cu natură frumoasă și obiective turistice uimitoare, care așteaptă vizitatori din întreaga lume, pentru a admina Munții Carpați, Marea Neagră, izvoarele și fluviul Dunărea, deasemenea și un număr impresionant de structuri arhitecturale. Turiștii care vor merge într-o excursie în România vor avea posibilitatea să afle mai multe despre tradițiile populare, obiceiurile romilor și Contele Dracula.

Plaja România

Vacanțele pe litoralul românesc al Marii Negre, vă oferă posibilitatea de a vă bucura de plajele însorite cu nisip în asociere cu o climă blândă pentru a vă putea relaxa și a vă simțiți comfortabil cu bani puțini. Există oportunități pentru scufundări și alte sporturi de apă, plimbări pe mare și locuri pentru recreere cu copiii. În ultimii ani, au apărut hoteluri confortabile și restaurante moderne, unde întotdeauna sunt bineveniți oaspeții.

vacanta la mare in romania

Vindecare și Wellness România

România este o stațiune balneară. Tratamentele cu noroi și apa din Lacul Techirghiol pot fi comparate cu efectele medicinale ale apei din Marea Moartă. Iar apele minerale din izvoarele din Băile Olăneşti distrug nisipul și pietrele din organism, ameliorează bolile tractului gastro-intestinal. Sovata este renumită pentru nămolul său sapropelic și helio-termal, proprietățile sale unice oferă un efect de îmbunătățire a sănătății și stimulează sistemul imunitar al organismului.

Schiatul României

Schiatul în Munții Carpați ai României . Sezonul de schi în partea română a Carpaților incepe de la sfârșitul lunii decembrie până la sfârșitul lunii martie, iar ritmul de dezvoltare a stațiunilor de schi din țară este pur și simplu uimitor. Timp de două decenii, au fost construite multe hoteluri, ascensoare, sunt echipate pîrtii moderne cuprinzând toate nivelurile de complexitate. Aceste statiuni de schi, cum ar fi Sinai, Predeal, Poiana Brașov, Vatra Dornei ar putea concura cu cele mai populare stațiuni de schi din Europa. Există o posibilitate de a practica și alpinismul, schi fond și bobsleem. Puteți chiar să mergeți și la săniuș!