STELLA PALACE RESORT & SPA


Hotel modern, cu infrastructură bună cu zone verzi mari, un personal prietenos, camere frumoase. Animație pe timp de zi și divertisment de seară. Datorită locației sale izolate este potrivit pentru iubitorii de seri liniștite şi plimbări de-a lungul mării. Recomandat pentru perechi și familii, inclusiv cu copii.
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Stella Palace, amplasat într-o zonă privată a plajei din Analipsi, vă pune la dispoziţie 2 piscine în stil lagună, 3 piscine pentru copii şi 2 terenuri de tenis. Camerele şi suitele sale elegante sunt înconjurate de palmieri înalţi şi grădini amenajate.
Toate spaţiile de cazare, prevăzute cu aer condiţionat şi mobilier elegant în tonuri pământii, oferă vedere la piscină, grădină sau Marea Cretei. Acestea au un TV prin satelit, mini-frigider, papuci şi articole de toaletă gratuite. În plus, unele spaţii de cazare sunt prevăzute cu o piscină proprie cu terasă din lemn.
Restaurantul principal serveşte preparate mediteraneene şi internaţionale în stil bufet şi găzduieşte seri tematice regulate. Restaurantul Elia oferă mâncăruri à la carte, inspirate din bucătăria cretană. Oaspeţii pot asculta muzică live interpretată la pian în barul din interior, iar barurile Kohili şi Thalassa, amplasate lângă piscină, servesc cocteiluri exotice.
Oaspeţii hotelului Stella Palace pot practica o gamă largă de activităţi sportive, cum ar fi baschet, badminton şi aerobică acvatică. În plus, la cerere, se pot aranja şedinţe de masaj.
Animatul oraş Hersonissos se află la 4 km. Hotelul se află la 20 km de Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis şi la 25 km de oraşul Heraklion. Acesta oferă o parcare privată gratuită.
Analipsi este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de relaxare, gastronomie locală și ambianţă.

  • Piscină
  • WiFi gratuit inclus
  • Parcare
  • Acceptă animale de companie
  • Spa și centru de wellness
  • Sală de fitness
  • Camere pentru nefumători
  • Camere de familie zonă de plajă privată
Facebook Comments