Tarsis Club – All Inclusive Premium

Tarsis Club

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Tarsis Club – All Inclusive Premium se află la 10 minute de mers pe jos de plajă şi oferă camere mobilate modern, cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea pune la dispoziţie 2 piscine sezoniere în aer liber gratuite. Centrul spa al proprietăţii este disponibil la un cost suplimentar. Este disponibilă o parcare privată la un cost suplimentar.
Toate unităţile de cazare au living cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Cele mai multe unităţi de cazare au zonă de relaxare cu o canapea. Baia este dotată cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. În camere se oferă zilnic apă minerală.
Tarsis Club – All Inclusive Premium pune la dispoziţie un parc privat, un restaurant şi o grădină cu leagăne, bănci şi hamace. Oaspeţii au la dispoziţie un bar la piscină. Sunt disponibile activităţi sportive gratuite, cum ar fi aerobic şi gimnastică acvatică, pilates, yoga, darts, volei pe plajă şi tenis pe plajă. Există o zonă de divertisment gratuită pentru copii şi un club pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 – 12 ani şi o mini-discotecă de seară.
La aproximativ 5 minute de mers pe jos se găseşte un magazin alimentar. Parcul Babata se află la 1,2 km. Aeroportul Burgas este la 25 de minute de mers cu maşina.

  • Parcare
  • WiFi gratuit
  • Piscină
  • Transfer de la și/sau la aeroport
  • Camere de familie
  • Spa și centru de wellness
Facebook Comments