Hotel Pliska

Hotel BERLIN-GREEN-PARK

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat la o plimbare de 5 minute de plaja din stațiunea de pe litoral Nisipurile de Aur, Hotelul Pliska oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Piscina interioară şi cea în aer liber sunt disponibile gratuit. Oaspeţii pot folosi parcarea privată gratuită. Hotelul are un restaurant à la carte.
Fiecare cameră este dotată cu TV cu canale prin cablu și un frigider mic. Unele unități au TV cu ecran plat și o zonă de relaxare cu o canapea. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. De asemenea, camerele au balcon.
Facilitățile de wellness de la Hotelul Pliska includ o saună, servicii de masaj și un centru de fitness, toate disponibile la un cost suplimentar.
Printre opțiunile de divertisment, disponibile la un cost suplimentar, se numără biliard, tenis de masă și fotbal de masă.
Un magazin alimentar este la 100 de metri de Hotelul Pliska. Centrul orașului Varna, cu numeroase cafenele, restaurante și baruri, este la 15 km. Grădina Mării se află la 20 de minute cu maşina. Aeroportul din Varna este situat la 25 km.

  • Bar
  • WiFi gratuit
  • Piscină
  • Camere pentru nefumători
  • Sală de fitness
Facebook Comments