ODIHNA LA MARE IN BULGARIA

odihna in bulgaria

Odihna la mare in Bulgaria 2020!

Agentia de turism VALENTINA TUR din orasul Soroca cu filiale in orasele Drochia, Floresti, Riscani, Otaci si OCnita va propune odihna la mare in Bulgaria pentru vara 2020 la cele mai bune hoteluri All Inclusive din Bulgaria. Va recomandam sa va petreceti odihna la mare in Bulgaria deoarece calitatea serviciilor este la un nivel inalt, iar preturile sunt foarte accesibile.
Specialistii nostri au vizitat si cunosc foarte bine toate hotelurile All inclusive de pe litoralul Bulgariei si va vor ajuta sa alegeti o vacanta ieftina la cel mai bun hotel pentru familia dumneavoastra.
Pentru sezonul 2020 Agentia de Turism VALENTINA TUR va pregatit oferte speciale – odihna la mare in Bulgaria pe cele mai aglomerate destinatii din aceasta tara.
Dumneavoastra puteti rezerva cele mai populare hoteluri din Nisipurile de Aur, Albena, Nessebar, Burgas, Sfantul Constantin si Elena, Sunny Day si altele.

odihna in bulgaria

Odihna la mare in Bulgaria – Alegerea corecta

Bulgaria are un potential turistic imens datorita tarmului, care s-a extins la o lungimea de 414 km, dintre care 130 km sunt plaje turistice. De asemenea, in Bulgaria sunt munti, rezervatii naturale si multe centre culturale, care mai mult seamana cu muzeele sub cer liber.
In aceasta tara sunt create conditii perfecte pentru cele mai bune hoteluri din Bulgaria pentru familii cu copii pentru vara 2020 – cu plaje amenajate cu panta mica si adancimea maxima langa mal nu mai mult decat 1,5 -2 metri, cu o gama larga de excursii si divertisment pe orice gust. Toate acestea fac ca litoralul din Bulgaria sa fie un loc perfect pentru odihna copiilor si adultilor.
Iar pentru tineret este prezentat un sortiment mare de cluburi de noapte, cinematografe, discoteci, cafenele și restaurante cu preturi accesibile. De aceea Agentia de turism Valentina Tur din orasul Drochia, Soroca, Floresti, Riscani, Otaci si Ocnita a compilat o lista cu hoteluri din Bulgaria recomandate tinerilor.
Pe aceasta pagina mai gasiti si lista cu cele mai bune hoteluri de pe prima linie din Bulgaria pe care vi le recomanda agentia de turism VALENTINA TUR.