Harta turistica a Republicii Moldova a fost elaborata in comun de catre Valentina Tur, agentia de turism din orasul Soroca, care mai are reprezentante in orasul Floresti, Drochia, Riscani, Ocnita, Otaci si Vadim Sterbate.
Tara noastra poseda un patrimoniu natural, religios si cultural important care rezulta intr-un potential turistic semnificativ si ar fi pacat ca acesta sa nu fie capitalizat. De aceea, am realizat prima Harta turistica a Republicii Moldova, in format digital, pe care o poate folosi orice persoana interesata de locurile pitoresti sau manastirile de pe teritoriul tarii noastre.
Astfel, fiecare isi poate alege un itinerar pentru o frumoasa excursie in Moldova.

Excursii la obiectivele turistice de pe Harta Turistica a Republicii Moldova

Harta turistica a Republicii Moldova va ajuta sa gasiti toate obiectivele turistice de pe teritoriul Moldovei, pe care le puteti vizita. Valentina Tur, agentia de turism din orasul Soroca, Floresti, Drochia, Riscani, Ocnita, Otaci organizeaza Excursii in Moldova. De exemplu, va putem oferi o excursie in raionul Drochia, care include asa obiective turistice precum Muzeul Fermierului si Ferma de Struti din satul Cotova, Conacul “Vila cu parc Mandac” si altele.

De asemenea, la oficiul agentiei de turism Valentina Tur puteti comanda o excursie in orasul Soroca, care include asa destinatii turistice precum Cetatea Soroca, Dealul Tiganilor, Luminarea Recunostintei si altele.

Pe harta turistica a Republicii Moldova mai puteti gasi si obiectivele turistice pentru care tara noastra este renumita in lume – vinul sau exceptional, precum si vinariile sale spectaculoase. Noi va recomandam sa le vizitati si va propunem excursii la vinariile din Moldova precum sunt Milestii Mici si Cricova.

Facebook Comments