EXCURSII IN MOLDOVA

excursii in moldova

La oficiile Valentina Tur din orasele Soroca, Drochia, Floresti si Riscani va putem oferi o serie de excursii in Moldova.
Tara noastra a fost întotdeauna renumită pentru peisajele sale spectaculoase, cultura și atracții istorice, pentru podgoriile sale și bucătăria națională!
Agenția de turism Valentina Tur mai mult de 5 ani organizează excursii in Moldova în orașele Drochia, Soroca, Florești, Chișinău, Bender, Râbnița și altele. În aceste orașe veți găsi o mare varietate de locuri interesante, situri istorice și veți cunoaște o mulțime de lucruri cognitive. Excursiile sunt interesante nu numai pentru turiștii străini, ci și pentru moldovenii care iubesc să călătorească.
Agenția de turism din Republica Moldova Valentina Tur oferă excursii in Moldova atât de grup cat și individuale, cu ghizi profesioniști (excursiile se desfășoară în limbile rusă, engleză, franceză, italiană și alte limbi), care organizează tururi ce includ cele mai interesante trasee din Moldova!
În sezonul 2017 avem o mulțime de opțiuni pentru excursii, dintre cele mai populare sunt – excursie la Soroca, Orheiul Vechi, Drochia, Rudi – turiștii care au vizitat aceste locuri, se întorc aici cu drag.

Excursie la Soroca

Excursii in Moldova la Soroca

Orasul Soroca este unul dintre cele mai pitoresti orase ale Republicii Moldova, inzestrat cu peisaje naturale spectaculoase, precum si cu monumente arhitecturalesi istorice remarcabile. De aceea, in cadrul excursiei la Soroca, veti vizita vestita Cetate a Sorocii, Luminarea Recunostintei, Sinagoga, Muzeul de Etnografie si Istorie, precum si turul general al orasului.

Excursie la Drochia

Excursie la Drochia

Raionul Drochia se afla la nordul Republicii Moldova si poseda mai multe obiective turistice care merita a fi vizitate si studiate in cadrul unei excursii in Moldova.Avand o bogata si interesant istorie, Drochia a fost inclusa in lista noastra a raioanelor de la nordul tarii unde organizam in mod regulat excursii.Astfel, in cadrul excursiei la Drochia veti putea vedea Muzeul Fermierului si Ferma de Struti din satul Cotova, Cimitirul evreiesc, Conacul „Vila cu parc Mandac”, precum Izvorul Mare.

Excursie la Cricova

Excursie la Cricova

Vinaria Cricova este una dintre cele mai mari din Republica Moldova, cedand doar in fata Milestilor Mici. Avand o lungime totala de aproximativ 120 kilometri, aceste beciuri reprezinta carierele din care a fost scoasa piatra alba din care a fost construit Chisinaul. In anii 1950’ aceste cariere au fost reamenajate in renumitele beciuri pe care le cunoastem astazi.In cadrul excursiei la Cricova, veti avea posibilitatea sa vizitati acest minunate beciuri, sa degustati vinuri minunate, precum si sa luati parte la un banchet de exceptie.

Excursie la Milestii Mici

Excursie la Milestii Mici

Vinaria Milestii Mici este cea mai mare vinarie din Republica Moldova, avand o lungime totala de 200 kilometri. In luna august a anului 2005, vinaria Milestii Mici a fost trecuta in Cartea Recordurilor Guinness, avand cea mai mare colectie de vinuri din lume. Datorita acestui fapt, excursia la Milestii Mici este una dintre cele mai rivnite excursii in Moldova

Facebook Comments