MONTENEGRO

odihna in grecia

Dacă ar fi existat un paradis pe pământ, el ar fi fost acolo în Muntenegru!!!

Munții “negri”, mare albastra , vârfuri alpine verzi, canioane, lacuri idilice toate acestea le puteți vedea doar în Muntenegru. Vacanță la mare în Muntenegru o puteți petrece pe plajele minunate, golfurile ascunse ale orașelor .
Majoritatea hotelurilor din Muntenegru oferă alimentare HB sau BB.
În vara Valentina Tur vă propune să petreceți vacanța de vară în Muntenegru, fie ca ați ales să stați toata ziua pe plaja mării Adriatice la un hotel cu ALL Inclusive, fie ca ați închiriat un apartament în oraș și doriți tot sejurul să mergeți în excursie explorând Muntenegrul .
Mai sus găsiți câteva hoteluri din Muntenegru pe care vi le propunem pentru sezonul de vară!!!

odihna in grecia

Odihna la mare in Grecia la statiunile care depasesc toate asteptarile

Hotelurile de pe litoralul din Grecia au potential turistic impresionant datorita naturii spectaculoase si istoriei cu culturii acestei tari. Agentia de turism Valentina Tur poseda personal calificat care poate sa va ajute sa alegeti cele mai bune hoteluri din Grecia pentru familii cu copii pentru vara . Acestea sunt dotate cu facilitati speciale pentru aceasta categorie de turisti.
O parte a insemnata a turistilor agentiei de turism Valentina Tur din orasul Drochia, Soroca, Floresti, Riscani, Otaci si Ocnita sunt grupurile de tineri. De aceea, in baza experientelor noastre si ale turistilor nostri, noi am creat o lista cu cele mai bune hoteluri din Grecia recomandate tinerilor pentru o vacanta la mare de neuitat.
Datorita culturii si istoriei Greciei, turistii aleg aceasta destinatie cu scopul de descoperi si a invata lucruri noi despre aceasta tara. Iata de ce, specialistii nostri va aduc oferte cu excursie in Grecia pentru vara.
Deoarece noi suntem un popor crestin-ortodox, o parte din turistii nostri se intereseaza de pelerinaje in Grecia, care este leaganul credintei crestin-ortodoxe. Agentia de turism Valentina Tur va poate ajuta si in acest caz.

Facebook Comments