Agentia de turism din Ocnita, Valentina Tur va pune la dispozitie bilete de avion la cele mai bune preturi din Republica Moldova in toate aeroporturile lumii.
Cu toate ca suntem reprezentanti oficiali ai companiilor aeriene, precum AirMoldova si FlyOne in orasul Otaci, noi colaboram cu toate companiile aeriene, inclusiv Aeroflot, Lufthansa, Tarom, WizzAir, Ukrainian Airlines, etc.
Daca ati cumparat biletul in alta tara sau agentie, la oficiul nostru din Ocnita puteti efectua modificari de data, de nume, de destinatie, etc. De asemenea, va puteti oricand adresa pentru a face check-in la biletul existent.
Date de Contact Agentie din Ocnita
Mob: 060999271

Agentia de turism din Ocnita

Agentia de turism din Ocnita, Vacanta ta este la Valentina Tur!

Agentia de turism din Otaci, Valentina Tur va ofera pachete turistice la preturi fara concurenta, nu doar la Nordul Republicii Moldova, ci si la nivelul intregii tari. Va provocam sa va convingeti de acest fapt!
Suntem extrem de mandri sa va aducem la cunostinta faptul ca Valentina Tur, este agentia de turism din Ocnita, precum si din raioanele de Nord ale Republicii Moldova care este reprezentant oficial al celui mai mare tur-operator din tara.

Bilete de avion Ocnita

Acest turoperator este, desigur, TEZTOUR.

Astfel, specialistii nostri va vor ajuta sa gasiti cea mai buna vacanta in Turcia, odihna in Grecia, dar si sa mergeti la mare in Bulgaria, etc. Pentru vara 2019, noi v-am compilat mai multe liste cu cele mai bune hoteluri din Turcia pentru familii cu copii, precum si din alte categorii relevante.

Pe langa acestea, suntem agentia de turism din Ocnita care organizeaza in Soroca, precum si la cele mai vestite si frumoase vinarii ale Republicii Moldova – Cricova si Milestii Mici.

Bilete la avion in Ocnita cu VALENTINA TUR

Agentia VALENTINA TUR ofere bilete la avion in Ocnita la cele mai populare destinatii turistice. Compania noastra se caracterizeaza prin prețuri mici si calitatea înalta a serviciilor.
Va asteptam cu drag la oficiul nostru de pe strada str. Mihai Viteazul, 72 (consiliul raional), unde va vor intampina cei mai instruiti specialisti in turism.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.