CURSE AVIA CHISINAU-GENEVA VOR FI LANSATE IM ACEST AN

O companie aeriana din Moldova lanseaza o noua cursa din Chisinau spre Geneva. Zborurile din capitala Moldovei spre unul dintre cele mai frumoase orase ale Elvetiei vor demara la 15 decembrie, în ajunul sarbatorilor si vacantelor de iarna.

Potrivit unui comunicat al companiei, noua ruta va fi operata initial de doua ori pe saptamîna, în zilele de luni si vineri. Costul va constitui 79 de euro pe sens, cu toate taxele incluse.

CURSE AVIA CHISINAU-GENEVA

Geneva este una dintre cele mai importante destinatii de business din Europa, cunoscuta si ca „centrul întîlnirilor internationale”, orasul fiind amplasat între Alpi si muntii Jura, în vestul Lacului Geneva, cel mai mare lac cu apa dulce de pe batrînul continent. Unul dintre cele mai frumoase orase din Elvetia, la rîndul sau, deschide calea spre cele mai renumite statiuni de schi din Europa.
Pe lînga noua cursa aeriana spre Geneva, compania opereaza cu succes zboruri directe spre 28 de destinatii, precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucuresti, Dublin, Florenta, Frankfurt, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Venetia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg si Torino la care se adaugă cele 5 curse sezoniere – Antalya, Heraklion, Tivat, Corfu si Zakynthos.

Facebook Comments