Bilete la avion cu Agentia de turism din Floresti

Agentia de turism din Floresti, Valentina Tur va pune la dispozitie bilete de avion la cele mai bune preturi din Republica Moldova in toate aeroporturile lumii.
Cu toate ca suntem reprezentanti oficiali ai companiilor aeriene, precum AirMoldova si FlyOne in orasul Riscani, noi colaboram cu toate companiile aeriene, inclusiv Aeroflot, Lufthansa, Tarom, WizzAir, Ukrainian Airlines, etc.
Daca ati cumparat biletul in alta tara sau agentie, la oficiul nostru din Floresti puteti efectua modificari de data, de nume, de destinatie, etc. De asemenea, va puteti oricand adresa pentru a face check-in la biletul existent.
Date de Contact
Fix: 0(250)84-200
Mob:060 250 405

Agentia de turism din Floresti

Agentia de turism din Floresti, Vacanta ta este la Valentina Tur!

Agentia de turism din Floresti, Valentina Tur va ofera pachete turistice la preturi fara concurenta, nu doar la Nordul Republicii Moldova, ci si la nivelul intregii tari. Va provocam sa va convingeti de acest fapt!
Suntem extrem de mandri sa va aducem la cunostinta faptul ca Valentina Tur, este agentia de turism din Floresti, precum si din raioanele de Nord ale Republicii Moldova care este reprezentant oficial al celui mai mare tur-operator din tara.

Bilete de avion Floresti

Acest turoperator este, desigur, TEZTOUR.

Astfel, specialistii nostri va vor ajuta sa gasiti cea mai buna vacanta la munte in Bulgaria, vacanta la munte in Romania, dar si sa mergeti la munte in Ucraina, etc. Pentru revelion 2019, noi v-am compilat mai multe liste cu cele mai bune hoteluri din Bulgaria pentru familii cu copii, precum si din alte categorii relevante.

Pe langa acestea, suntem agentia de turism din Floresti care organizeaza excursie in Drochia, in Soroca, precum si la cele mai vestite si frumoase vinarii ale Republicii Moldova – Cricova si Milestii Mici.

Bilete la avion in Floresti cu VALENTINA TUR

Agentia VALENTINA TUR ofere bilete la avion in Floresti la cele mai populare destinatii turistice. Compania noastra se caracterizeaza prin prețuri mici si calitatea înalta a serviciilor.
Va asteptam cu drag la oficiul nostru de pe str. 31 August 56 (vizavi de Restaurant/Victoria Banc), unde va vor intampina cei mai instruiti specialisti in turism.

Facebook Comments